• Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Címlap Erasmus +
Erasmus + Nyomtatás


 

A projektet az Európai Bizottság támogatta. A honlapon szereplő információk nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.

 

Egyesületünk az Európai Bizottság megbízásából eljáró Tempus Közalapítványhoz, az Erasmus + program Mobilitási Projektek kategóriában benyújtott, "Kővel és vesszővel" című, 2019-1-HU01-KA104-060699 számú, sikeres pályázata útján 11.243 euró támogatást nyert a 2019. július 1. és 2020. június 30. közötti időszakban megvalósuló tevékenységekre.

Projektünk teljes neve: Helyi geoturisztikai és kézműves tevékenységek fejlesztése európai tapasztalatok alapján a Bakonyalja Barátai Egyesületnél

Projektünk rövid neve: Kővel és vesszővel

Projektünk koordinátora: Czibula György, az Egyesület elnöke

A projektben résztvevők: Fodróczi Kármen (vesszőfonás) és Czibula György (geoturizmus).

 

** Frissítés: A COVID járványhullámok miatt projektünk futamideje módosult: a projekt tevékenységeinek záró dátuma: 2022. 06. 30. **

 

------------

 

Egyesületünk az Európai Bizottság megbízásából eljáró Tempus Közalapítványhoz, az Erasmus + program Mobilitási Projektek kategóriában benyújtott 2020-1-HU01-KA104-078500 számú, sikeres pályázata útján 13.159 euró támogatást nyert a 2020. augusztus 3. és 2022. augusztus 2. közötti időszakban megvalósuló tevékenységekre.

Projektünk teljes neve:  "A Bakonyalja Barátai (BAB) Egyesület geotúra-vezető és kézműves munkatársainak felnőttoktatás-módszertani fejlesztése"

Projektünk rövid neve: Módszertani Barangolások Európában

Projektünk koordinátora: Losits Andrea egyesületi tag

A projektben résztvevő egyesületi tagok: Fodróczi Kármen (vesszőfonó), Mácsány Zsuzsanna (geotúra-vezető) és Czibula György (geotúra-vezető).

 

** Frissítés: A COVID járványhullámok miatt projektünk futamideje módosult: a projekt tevékenységeinek záró dátuma: 2023. 08. 02. **

 

-----------

 

A projektekben megvalósuló tevékenységekről részletesen beszámolunk az Egyesület Facebook profilján.

Légy a követőnk és értesülj a hírekről azonnal!

 

Felkeltették érdeklődésedet a témakörök? Részt vennél velünk a szakmai munkában? Szívesen csatlakoznál valamelyik projektünkhöz?

Kérdés vagy információigény esetén kérjük, fordulj projektkoordinátorainkhoz az egyesület elérhetőségeinek valamelyikén!

 

Fényképeink

Statisztika

Tagok : 1205
Tartalom : 45
Webcímek : 7
Tartalom találatai : 120729