Címlap ADÓ 1 %
ADÓ 1% Nyomtatás

Kérjük, adója 1%-ának felajánlásával támogassa a Bakonyalja Barátai Egyesületet!

Adószám: 19384407-1-19

Hogy minél több turistaút újulhasson meg a Bakonyban,

hogy méltóképpen fel tudjunk készülni a 2015-re tervezett Rómer Flóris Emlékévre,

hogy jobb színvonalas hagyományőrző rendezvényeket tarthassunk,

hogy a pályázatokhoz szükséges önrészt elő tudjuk teremteni.

Egyesületünk a 2012-es adóév után 69.204 Ft felajánlást kapott, melyet a Rómer Flóris Emlékévre fordít.

Egyesületünk a 2013-as adóév után 71.512 Ft felajánlást kapott, melyet működési költségei fedezésére, turistautak magújítására, és a pályázatok (NCTA, Zöld Forrás) önrészének fedezésére fordít.

Egyesületünk a 2014-es adóév után 114.759 Ft felajánlást kapott, melyet működési költségeink fedezésére, geotúra-vezető képzésünk szervezési költségeire, turistaút felújításra és saját honlapunk fenntartásának költségeire fordítunk.

Egyesületünk a 2015-ös adóév után 119.002 Ft falajánlást kapott, melyet a Döbrönte-Bakonyjákó-Farkasgyepű között húzódó sárga sáv ill. sárga rom, a Farkasgyepű-Csurgó-kút-Magyarpolány között húzódó zöld sáv és zöld kereszt, valamint a Döbrönte - Ödön-forrás - Magyarpolány - Szentkút - Döbrönte között húzódó sárga sáv, sárga kereszt és zöld kereszt turistajelzések felújítására fordítottunk (összesen 23 km), a Szarvas Túrák könnyebb megrendezése érdekében. Kivitelező: Ösvénytaposó Baráti Társaság, a Magyar Természetjáró Szövetség akkreditált útvonalfestő szervezete.

A 2016-os rendelkező évben a Bakonyalja Barátai Egyesület az adó 1% révén 86.484 Ft felajánlást kapott, melyet a Csurgó-kút - Döbrönte közötti zöld sáv, valamint a zöld sáv és a sárga sáv közötti zöld kereszt turistajelzések felújítására, illetve útjelző táblák kihelyezésére fordítottunk. A turistajelzés festés kivitelezője: Ösvénytaposó Baráti Társaság, a Magyar Természetjáró Szövetség akkreditált útvonalfestő szervezete.

A 2017-es rendelkező évben a Bakonyalja Barátai Egyesület az adó 1% révén 53.452 Ft felajánlást kapott, melyet 50.000 Ft értékben a Döbrönte, Ganna, Bakonyjákó, Farkasgyepű, Magyarpolány községek közigazgatási területén futó turistautak karbantartására fordítottunk, illetve 3.452 Ft értékben működési költségeinket fedeztük belőle.

A felajánlásokat ezúton is köszönjük!